O NAMA


Neizdrživa ljubav prema muzici I harmonici uslovila je veliki pomak u muzičkoj karijeri tvorca Orkestra Panorame, Željka Arsića Krnjevca. Kao veliki entuzijasta nije se mogao zaustaviti samo na stvaranju orkestra, već je pretočio svoje znanje i iskustvo u jednu ozbiljnu priču koja se sada zasniva na niz ozbiljno uredjenih strukturnih jedinica. Studio Orkestra Panorama nalazi se u Velikoj Plani sa kompleksom koji se prostire na oko 1000 kvadratnih metara u kome se nalazi:


  • Prijemno odeljenje
  • Marketing služba
  • Tehnička služba
  • Moderni studio
  • Etno studio
  • Audio i video produkcija
  • Rekreativni deo
  • Skladište opreme
  • Vozni park

Mi nismo poznati samo po organizaciji najboljih veselja, već i po velikom partnerstvu sa raznim televizijama, kao što su TV SAT Požarevac, RTS, PINK i mnogobrojne lokalne tv i radio stanice. Kako bi Vaše zahteve mogli ispuniti, napravili veselje koje će se pamtiti celog života, sa svakim klijentom prolazimo kroz celokupni tok veselja, poklanjamo maksimalno pažnje svakom detalju i postavljamo jasno definisan tok veselja. Kao orkestra koji ne pravi pauze za vreme svirke, trudimo se da na podijum prenesemo odlične vibracije, težimo ka tome da svaki gost na slavlju bude i ostane oduševljen našom energijom i profesionalizmu. Orkestar Panorama prepoznatljiv po energičnom, spektakularnom i originalnom nastupu,i kao takvi jednstveni smo na našim prostorima. Razlog zašto se svaki naš nastup razlikuje od prethodnog jeste tim koji se bavi isključivo osmišljavanjem koreografije i repertora posebno za Vaše veselje.


Panorama kao orkestar ozbiljno shvata svaki svoj nastup i pristupa istom sa puno pažnje, ulaže svoje godine iskustva kako bi napravili od svakog veselja nezaboravan provod, a kada se na to doda skup dobro obučenih muzičara koji sviraju i pevaju svaki žanr koji obuhvata domaću i stranu pop i rok muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme, jasno je da će se na Vašem veselju svaki gost provesti fenomenalno. Bilo da se radi o svadbi, krštenju, punoletstvu, proslavi firme, rodjendanima, Panorama je spremna da isprati svaki Vaš zahtev i da se prilagodi svakoj prilici, pratimo običaje svakog kraja, i u stanju smo, kako kroz muziku tako iz kroz garderobu i posebne performanse , odgovorimo na sve Vaše običaje i želje. Orkestar Panorama misli i na Vaše najbliže na veselju, pa stoga namenske pesme o tetki, teči, stricu, strini, babi i dedi neće biti problem, takodje vlaške, romske i druge internaconalne pesme za nas su sastavni deo našeg repertoara. Za one mladje koji žele posebnu zabavu tu je Dj Kamper, parkiran ispred objekta sa ozvučenjem, rasvetom, led panelom i pultom na kome dj uz najbolju muziku brzog ritma pokreće i one koje teško mrdaju svoje kukukove. < Za one najmladje, klince i klinceze, tu su dečje pesmice i kostimi raznih crtanih junaka. Potrudićemo se da Vašem detetu priredimo pravu bajku u kojem će uživati sa svojim drugarima.


Naši nastupi su propraćeni odličnim ozvučenjem, neverovatnom rasvetom i svetlosnim efektima, koji zajedno stvaraju fantastičan ambijent. Naši specijalni efekti kao što su teški dim, balončići, vatromet, daće čar Vašem veselju koji ostavlja sve goste bez daha. Panorama je tu da spoji staro i mlado, etno i moderno, jednostavno rečeno mi spajamo generacije!


Zahvaljujemo se svim našim prijateljima sa kojima smo razmenjivali pozitivnu energiju, u njima najbitnijim danima u životu, takodje se radujemo i narednim, budućim susretima sa vama!


Vaš Orkestar Panorama

MODERNI I ETNO STUDIO PANORAMA


Ovo je prostom u kome se dešavaju sve lepe i zanimljive stvari. Studio je opremljen kvalitetnom opremom, bina sa rasvetom, muzičkim instrumentima, ozvučenjem i miksetom, namenjen za snimanje spotova i raznih kretivnih ideja. Ovde ispoljavamo svu pozitvnu energiju usmeravajući je ka Vama. Probe koje se ovde dešavaju rezultuju uspeh jednog profesionalnog i dobro obučenog orkestra koji zvuči fenomenalno na svakom Vašem veselju! Uvežbavanjem raznih žanrova ispunjuju visok kriterujum svakog našeg klijenta.


Ovo je samo deo naše Fabrike Veselja!

PRIJEMNO ODELJENJE


Prijemno odeljenje je rezervisano za naše buduće klijente, nama drage goste, mesto na kome održavamo najbitnije sastanke.


Rešavanje celog procesa Vašeg veselja rešavamo baš za ovim stolom, tu sagledavamo zajedno sa Vama svaki detalj Vašeg najbitnijeg dana, osmišljavamo koreografiju, pravimo repertoar raznih žanrova, prateće efekte i ostale bitne činjenice.

MARKETING PANORAMA


Još jedan bitan deo orkestra Panorame jeste i Marketing odeljenje.


Za postizanje što boljeg cilja i privrženosti i poštovanju naše publike napravili smo marketing odeljenje za što bolju komunikaciju sa Vama dragi naši, dostupni smo za vas u svakom trenutku. Takodje odavde se odvijaju još mnogi procesi, jedan od najbitnijih procesa jeste i plasiranje video materijala, sa raznih veselja, rodjendana, svadbi, krštenja, punoletstava, rodjendana, proslava firme i spotova iz naša dva studia.


A ovako izgleda naša dobro opremljena kancelarija.AUDIO I VIDEO PRODUKCIJA


Audio i video produkcija je odeljenje namenjeno za obradu zvuka i video materijala.


Obrade zvuka: unos audio-materijala u računar, snimanje zvuka (bilo da se radi o jednokanalnom ili višekanalnom snimanju), obrada audio-materijala, montaža, audio-efekti, miksovanja i produkcija finalnog audio-dela. Mogućnost Live i Studiskog snimanja audio zapisa uz pomoć kvalitetne opreme. Montiranje video materijala koje plasiramo na raznim internet platformama, iziskuje dobru i kvalitetnu opremu i odredjene programe namenjene montiranju video sadržaja.


Upravo na ovom mestu pripremamo snimke sa Vaših veselja.


OPREMA I SKLADIŠTENJE


Zbog mnogobrojne opreme normalno je imati i ovakav prostor u kome možemo smestiti svu našu opremu. Oprema je tako smeštena i rasporedjena da se može snaći čak i onaj koji se prvi put nalazi u skladištu.


Za pristupačnost i lako snalazenje u skladištu možemo okriviti naše tehnicare koji vode veoma pedantno računa o svakom kejsu, rampi, rasveti, mikseti, kablovima itd.

VOZNI PARK


Kao orkestar koji broji puno članova i veliki broj opreme normalno je da posedujemo svoj vozni park.


Najzanimljiviji gde god da se pojavi jeste naš američki kamper, tj naša putujuća diskoteka, u kome se dešavaju veoma zanimljive stvari u toku našeg krstarenja drumovima. Poseduje veliki prostor za duga putovanja, u kome se nalazi kuhinja, spavaća soba, kupatilo i deo za prevoz putnika. Kao stacioniran moze se transformisati u diskoteku sa rampom, ozvučenjem, rasvetom i dj pultom, prava atrakcija za najbolje žurke. Kamion namenjen za prevoz mnogobrojne i teške opreme. Uredno spakovana oprema u tovarnom prostoru bezbedno se prevozi od tačka a do tačke b. Tehničari za prevoz i montiranje opreme vode računa sigurnosti opreme i samog kamiona.


Kombi kao prevozno sredstvo za muzičare ujedno i jedna mala kuća na točkovima u kojoj se dešavaju mnoge anegdote, kao i mnogo odsviranih akustičnih i instrumentalnih nota.


REKREATIVNI CENTAR


Naš mali rekreativni kutak namenjen da se naši muzičari posle probe ili snimanje spotova opuste i druže, na takav način stiče se dobra komunikacija i saradnja izmedju naših zaposlenih.


Kada se takve stvari dešavaju onda je normalno da se nešto zanimljivo dogodi, a naš marketing tim nikada ne spava pa odmah posegnu za kamerom i snime svaki zanimljiv trenutak i to Vama prenesu.

KONTAKTIRAJTE NAS

pošaljite upit


UNESITE PODATKE
POŠALJITE UPIT

Slanjem vaših podataka ne zakazujete termin već prihvatate da vas kontaktiramo i prikupimo sve informacije kako bismo vam poslali ponudu.